Заложна къща Кредитори

ЗК Кредитори притежават от 1995.г. верига от Заложни къщи: „ГАЗ ТРЕЙДИНГ 2 – ЗАЛОЖНА КЪЩА“ ЕООД , находящи се на територията на североизточна България.Заложната къща  предоставя  бързи кредити, обезпечени със залог върху движимо имущество. Вече 20.г. предоставяме качествена услуга на клиента, като му гарантираме висока степен на сигурност и неприкосновеност на вещите. За нас е от първостепенна важност, УСЛОВИЯТА НИ   за отпускане на залог са ПРОЗРАЧНИ  и ЯСНО  разбираеми. Вашите ценности ще бъдат компетентно оценени от опитни професионалисти и след проверка на състоянието им за тях ще Ви бъде предложена най-добрата цена на залог.

Важно е да знаете,че:

Работата ни е съобразена изцяло с „Наредбата за дейността на заложните къщи”, както и с всички останали разпоредби на българското законодателство. Характерът на дейността на заложните къщи налага необходимост от предоставяне на документ за самоличност от страна на всеки клиент.   Фирмата ни  е вписана в „Регистъра на администраторите  на лични данни и на водените от тях регистри“, с идентиф,№ 304486,което ни дава право да боравим с тях, а високият морал на служителите ни Ви гарантира тяхното опазване и липсата на каквито и да било злоупотреби с тях.
 
Гарантираме -  коректност,  прозрачни и ясни условия, ниски лихви, индивидуален подход към всеки клиент и не на последно място - уважение към вещите Ви, гарантирано със съхранението им в защитени и добре охранявани трезори.
Можете да бъдете сигурни, че проявяваме максимално разбиране към невъзможността за плащане на лихвите в уговорения срок. Изчакването, което правим, е над законово уредения 7 -дневен срок. Достатъчно е да ни уведомите за това, за да намерим компромисен вариант. Освен финансова невъзможност се случва и забравяне на падеж, затова ние ще Ви напомним  чрез телефонно обаждане. За целта трябва само да  ни оставите телефонен номер за обратна връзка.
 
При нас може да получите:
- Бързи кредити,  обезпечени  със залог върху движимо имущество
- Оценка на антикварни и съвременни, ценни вещи
- Богат избор от ценности, златна и сребърна бижутерия, стоки за бита и мобилни устройства

Заложна къща Кредитори
Варна ул. "Княз Черкаски № 13
GSM-0898 750 781
Работно време

Понеделник - Петък    .................. 8.00 до 20.00

Събота                 ....................... 8.00 до 20.00

Неделя               ........................ 8.00 до 20.00
           
          ПОЧИВКА  12.00.ч. – 13.30.ч.